Ετικέτες

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

An exercise for you.

http://kostapapa.freeoda.com/Eclass/Fill%20in%20the%20gaps.htm
Click on the picture to do the exercise.


4 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Κωνσταντίνε. Παρακολουθώ την σελίδα σου αρκετό καιρό και κάθε φορά που ανεβάζεις κάτι, νιώθω όλο και πιο άχρηστη! :-) Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι: στην σελίδα του ΠΕΑΠ http://rcel.enl.uoa.gr/peap/articles/magic-book-1 υπάρχει επιπλέον υλικό για τους καθηγητές που διδάσκουν το Magic Book. Interactive flipbooks, magic cubes κλπ. Πολλοί σύνδεσμοι δεν ανοίγουν πια (θυμάμαι ότι παλιότερα άνοιγαν). Δυστυχώς έχασα το USB stick που είχα αποθηκεύσει το έξτρα υλικό. Μήπως έχεις καμιά ιδέα πώς/πού μπορώ να το βρω; Σ' ευχαριστώ πολύ! Λιάνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λιάνα, είμαι σίγουρος είσαι μια άριστη δασκάλα. Ναι, κάποιοι σύνδεσμοι δεν ανοίγουν και δεν ξέρω γιατί... Ωστόσο βρίσκεις αυτό το υλικό στο Φωτόδενδρο αν ψάξεις... Σου στέλνω δυο links για τα puzzles και τα interactive flipbooks. Just try them out!
    1) http://photodentro.edu.gr/aggregator/search/all?query=puzzles&ugc=1&ext=All&items_per_page=20
    2) http://photodentro.edu.gr/aggregator/search/all?query=Interactive%20flipbook
    Να είσαι καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ. Για να πω την αλήθεια, δυσκολεύομαι να διδάξω το magic book γιατί δε μπορώ να κατανοήσω τη "λογική" του. Οπότε προσπαθώ να βρίσκω ή να δημιουργώ resources για να γίνεται η χρήση του πιο εύκολη. Ευχαριστώ και πάλι!

      Διαγραφή
    2. Ουπς... συγνώμη. Η απάντησή μου στάλθηκε με το όνομα του μπλογκ που είχα στο ΠΣΔ. Ξέχασα να αλλάξω το όνομα.

      Διαγραφή